MENU

Депутати Ляшка виховують чиновників, які не дають землю учасникам АТО. ВІДЕО

4380 0

Народних депутатів від фракції Радикальної партії Ляшка обурив той факт, що селищна рада Коцюбинського, що на Київщині, відмовляється виділяти земельні ділянки учасникам АТО - бійцям легендарної 72 бригади ЗСУ. 

На запрошення демобілізованих бійців 72-ї бригади, які упродовж  року воювали на Донбасі, народні депутати Андрій Лозовий, Дмитро Лінько та Ігор Мосійчук відвідали Коцюбинську селищну раду, що під Києвом. Причиною стала відмова цієї селищної ради надати допомогу, на яку мають право бійці. 

«Голова сільради втік на лікарняний, перший заступник і секретар клеїть дурня. Очевидно, доведеться робити їм люстрацію», - зазначив Андрій Лозовий на своїй сторінці Facebook.

Як з’ясували народні обранці, у Коцюбинському велика кількість незаконних забудов, при чому, великих житлових будинків.

«Чомусь для них земля є, а для простих солдат – немає», - обурився Дмитро Лінько.

Візит народних обранців не був марним – радикали таки примусили виконком зібратися у наступну середу і вирішити питання забезпечення прав бійців.

«Під кінець нашого візиту до Коцюбинської селищної ради прибула місцева міліція, яку викликав голова. В розмові міліціянти дуже просили і їх теж запросити на зустріч з керівництвом селищної ради, адже в їхніх лавах також багато учасників війни на сході. А ще казали, що якщо місцеві чиновники не зрозуміють серйозність намірів ветеранів, то допоможуть дати їм копняка», - зазначив Ігор Мосійчук.

Депутати пообіцяли тримати це питання на особистому контролі.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини