MENU

Проблема незаконних забудов у Києві системна, потрібен мораторій – Чумак

4379 0

Я багато бачив незаконних забудов. Всі вони мали різну ступінь незаконності. Але ця відверто шокувала. Весь пакет дозвільних документів базується на відверто корупційному висновку, що Дніпро навпроти Микільської слобідки є "середньою" річкою, тож водоохоронна зона в цьому місті – 50 метрів. Я людина конструктивна. І про це я забудовнику сказав ще на початку будівництва, та по-людськи попросив перенести будівництво на законні 100 метрів. Мені відповіли, що я в своєму житті і собачої будки не побудував, тому й лізти мені сюди не потрібно. Це була відверта і цинічна брехня.:-) Будок я якраз таки збудував. Дві. Тому і втрутився по повній.

На відстані 68 метрів від берега "планують" побудувати три 30-поверхові свічки. Щодо Дніпра, це не просто незаконно, а ще й аморально. Ми з Наталією Новак та місцевими активістами зібрали купу документів, які це підтверджують. Але тут стільки зацікавлених, що у прокуратури з судами просто гирі на віки повісили. Але прорвемось.

Загалом в Києві ця проблема системна. Тому наступного тижня скличу київських мажоритарників, порадимся, як на рівні закону встановити мораторій на такі забудови.

І не підколюйте мене "однопартійністю" із Микитасем. Ми з різних партій. Я безпартійний, а він безсовісний.

Віктор ЧУМАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини