MENU

Заява Надії Савченко щодо голодування. ТЕКСТ

5695 5

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко, яка зараз перебуває у російському ув'язненні написала лист-звернення "До українців і добрих людей світу". Щоб дочекатися наступного засідання суду і бути на ньому присутньою, народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко підтримує свій організм. Про це йдеться в її листі, який опублікував в Twitter адвокат Микола Полозов. «В мене залишається остання надія, що суд в Росії може бути чесним і справедливим, хоч до цього він ні разу цього не демонстрував», - написала Савченко.

Повний текст звернення:

В мене залишилася остання надія на те, що суд в Росії може бути чесним і справедливим, хоч до цього він ні разу цього не демонстрував. Та все ж я маю надію, що суд, який все відкладається і повинен бути на наступному тижні, нарешті відреагує на моє алібі, представлене моїми адвокатами до СК РФ. І закриє справу проти мене, або хоча б змінить ув'язнення на іншу міру. Що було б цілком справедливо!

Я вже й так нізащо відсиділа 9 місяців!

Щоб дочекатися цього суду і бути на ньому присутньою, я не даю собі померти!

Голод це не тільки тоді, коли взагалі не має, що їсти, а ще й тоді, коли їжі не вистачає. З голодовки я не виходжу. Бо вихід з голоду це поступове планомірне повернення до нормального харчування. Цього в Росії не буде, поки не буде справедливості, як я і казала! Але за кожен виїзд в суд мені доводиться торгуватися із медиками, які, звичайно ж бажають мені тільки добра, а собі поменше проблем зі мною. Тому зараз я підтримую свій організм хімією Nutrison і їжею раз в день чи через день. Сьогодні з'їла: сиркова маса - 100 гр, масло - 20 гр, цукор - 30 гр, сирна запіканка - 50 гр. Позавчора: яйця варені - 2 шт, молоко - 1 л, хліб - 100 гр, цукор - 30 гр. Отак і живу. Важу 53 кг.

Сьогодні до мене на побачення приїхали мама і сестра. Мама вже не казала мені припинити голодувати, просто просила не померти... просила жити!

Я буду жити! І буду боротися! Настільки мого життя вистачить!

Україна переможе!

Слава Україні!

1.01.2015 р.

 

Надія Савченко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини