MENU

Руслана: Очищення України потрібно довести до кінця

4112 0

Громадський діяч та співачка Руслана приєдналася до наймасштабнішої соціальної екологічної акція "Зробимо Україну чистою!-2015".

До акції вже долучилися багато зірок: Олег Скрипка, Світлана Тарабарова, Олег Собчук, Олександр Кривошапко, Фагот, Ольга Сумська, Наталка Карпа, Марія Бурмака та багато інших. Всі вони звертаються до України та закликають об’єднатися 25 квітня заради того, щоб потурбуватися про чистоту нашої Батьківщини.

"Я дуже хочу по простому сказати, так щоб це не виглядало як рекламний ролик. 25 квітня, просто слово "треба" в даному випадку дійсно треба. Вийти попри всі справи та почистити наше життя, почистити Україну, почистити все, що ми можемо почистити. Я думаю, що кожен, в це слово буде вкладати своє.  Буквально взяти віничок і позамітати – буде символічно, буквально прибрати якесь сміття – буде символічно. Налагодити якийсь порядок там, де його немає, це вже буде не символічно, це вже буде потрібно. Я думаю, що все починається з кожної конкретної людини, з кожної конкретної ячейки, з кожної конкретної сім’ї. Я думаю, якщо в родині буде заведено таке правило – "кожного року 25 квітня я долучаюся до великої акції" – це буде круто.

В цій акції беруть участь дуже-дуже багато людей і це вже не флешмоб, це вже навіть більше, ніж наш стиль життя, це навіть більше ніж наш патріотизм! Я думаю, гасло "Let’s Do It, Ukraine!", до якого долучається майже весь світ, в першу чергу, стосується нас самих українців. Ми маємо зробити не тільки Україну чистішою, а зробити цей світ чистіше. Ми вийшли заради простої ідеї на Майдан і ми повинні довести це очищення до логічного результату. Тоді ми, кожен сам собі скажемо: "я маю сатисфакцію, I have satisfaction".

Запрошую всіх, якщо іноземні громадяни хочуть нам допомогти – це буде супер кул! І я звертаюся до всіх міст України, які мали би мати просто елементарну повагу до того місця, де ми хочемо, щоби була не тільки Європа, щоби було просто майбутнє. От таке майбутнє без пафосних слів, без стратегій, без порад експертів, починається з елементарного – наше життя має стати чистим", – звернулася до України співачка та громадський діяч Руслана Лижичко.

Руслана ЛИЖИЧКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини