MENU

В Росії незабаром станеться переворот. Путіна приберуть - Різниченко

22806 50

Багато хто, не дивлячись на всі історичні ознаки, вперто сумнівається, що в Росії незабаром станеться переворот і революція. Така сліпота, в принципі, нормальна, перед Майданом теж мало хто усвідомлював, що то остання осінь Януковича. Але щодо Росії ми мусимо бути більш далекоглядними, в решті решт, ми своїми очима бачили як колапсує, здавалося б, міцний державний апарат.

Отже, щодо Росії давайте прикинемо на пальцях:

Путін не влаштовує лібералів і демократів, не влаштовує громадянське суспільство, бо побудував поліцейську систему. Путін не влаштовує патріотів та імперців, бо злив "Новоросію" та кинув напризволяще Крим, дискредитувавши ідею "руского міра".

Путін не влаштовує націоналістів, бо розплодив етнічні мафії. Путін не влаштовує національні меншини, бо його режим так і не спромігся дати жодної об'єднавчої ідеї для решток імперії. Путін не влаштовує політичну верхівку Росії, бо призвів до ізоляції країни, підвів під санкції і позбавив іх можливості вільно витрачати капітали в розвинених краінах.

Путін не влаштовує західних політиків, бо показав себе недоговороздатним, імпульсивним, і тому небезпечним. По суті, єдині, кого Путін влаштовує, це українці, бо він виявився слабаком та боягузом, і маючи рішучу перевагу в зброї, військах та фінансах так і не розгромити нашу армію, роблячи нерішучі, половинчасті кроки, і даючи нам можливість перегрупуватися, озброїтися і реформуватися.

Його приберуть.

Дмитро РІЗНИЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини