MENU

Бригинець про потреби передової: найважливіше – тепловізори

3651 0

Чого сьогодні найбільше не вистачає нашим воїнам на передовій? Наскільки вони забезпечені всім необхідним, починаючи від зброї та закінчуючи елементарними побутовими речами, їжею?

 

Найбільше не вистачає солідарності, відчуття того, що вся країна за них переживає. Коли говорять про те, що рівень життя в Україні падає, це правда. Але правда і те, що грошей на розваги, чорну ікру, французьке шампанське і нічні клуби в країні ще достатньо.

 

Щодо мінімальних потреб на війні – все є. Якщо говорити, що хотілося б до цього, відповідь проста – все. Але найбільше – це якісної натуральної літньої форми, приладів нічного бачення і, як я вже писав, найважливішого – тепловізорів. Життя наших хлопців великою мірою залежить від кількості тепловізорів. Адже, нагадаю, тепловізори – це така річ, яка дозволяє бачити людей крізь листя, крізь інші перешкоди. Так, у росіян є костюми "телепузиків" – такі дуті теплові костюми, які не пропускають температуру тіла, але їх надзвичайно мало і працювати в них вкрай незручно. Тож якщо хтось із нас хоче допомогти армії і має вільну копійку, я би радив витрачати її саме на тепловізори, але не на світлофорах у місті і не на картки невідомим вам героям, які можуть виявитися "тролями", тобто давати гроші конкретним зрозумілим людям. Слава Богу, таких чимало.

Є ще одна велика проблема – зв'язок. На жаль, наші часто використовують мобільний, а це дає можливість зафіксувати людину і знищити її, та радіостанції, які працюють у незакритому ефірі. Все це робить нас легкодоступними інформаційно. Вкрай потрібні цифрові захищені радіостанції, але їх треба надто багато, щоб змінити ситуацію принципово. Тут треба вирішувати питання на рівні окремих підрозділів.

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини