MENU

Ми зробили крок по відновленню справедливості - нардеп про закон, який надає статус учасника бойових дій добровольцям у АТО

3987 0

Один з найважливіших законів, щодо наших добровольців і волонтерів прийняли сьогодні у ВР. Правильний, справедливий і необхідний закон. 

Закон передбачає надання статусу учасника бойових дій тим добровольцям, які пішли на фронт та загинули. Адже у багатьох наших бійців Самооборони Майдану, які прямо з Майдану рушили на Схід, не було навіть документів. В багатьох вони просто згоріли в Профспілках під час боїв на Майдані. А час не чекав. Тоді було не до формальностей. 

Недавно до мене прийшов лист від матері одного з наших бійців, в якому вона вислала фото з Дебальцеве, де я з її сином на крайньому українському блокпості. Пізніше він загинув в бою. В листі вона не просила матеріальної допомоги, вона просила лише одне, - щоб держава Україна визнала, що загинув він, захищаючи свою країну. 

Сьогодні ми зробили важливий крок по відновленню справедливості до тих, завдяки кому ми змогли стримати путінських окупантів.

Герої не вмирають.

Андрій ПАРУБІЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини