MENU

Бійці "Донбасу" відхрестилися від зв'язків із Семенченком. ЗАЯВА

6639 4

Бійці та офіцери батальйону "Донбас" офіційно повідомили, що не мають нічого спільного із народним депутатом Семеном Семенченком. Про це повідомляється на сайті батальйону:

"Офіційне звернення командування та бійців батальйону ЗСУ “Донбас-Україна” у зв’язку зі скандалами навколо колишнього командира батальйону Національної Гвардії “Донбас” Семена Семенченко.

Дорогі патріоти!

У зв’язку з частими скандалами навколо колишнього командира батальйону “Донбас” Національної Гвардії України – Семена Семенченко (у тому числі і останнім, який трапився в США під час виступу відомої української співачки Анастасії Приходько), змушені звернутися з офіційною заявою:

1. Окремий батальйон спеціального призначення “Донбас-Україна” Збройних Сил України не підтримує з громадянином Семеном Семенченко ніяких взаємин і не має з ним нічого спільного. Однак ми тісно пов’язані з ім’ям підрозділу “Донбас”, так як багато хто з нас почали військову службу в цьому підрозділі в червні 2014 року. Нам не байдужі честь і гідність батальйону НГУ “Донбас”, адже з цим батальйоном в минулому були пов’язані наші долі, пам’ять про наших полеглих побратимів.

2. Ми цінуємо роль Семенченко в заснуванні і популяризації підрозділу “Донбас”, проте змушені зазначити, що нинішнім поведінкою і витівками, громадянин Семенченко порочить не тільки свою честь, але й честь батальйону НГУ “Донбас”.

3. Командування та бійці батальйону ЗСУ “Донбас-Україна” висловлюють щиру підтримку побратимам з батальйону Національної Гвардії “Донбас” в тій непростій ситуації, в якій вони опинилися у зв’язку з негідною та ганебною поведінкою свого колишнього командира.

4. Ми розуміємо, що багатьом бійцям НГУ на передовій зараз нелегко. Ми робимо все можливе, щоб прискорити професійну підготовку наших новобранців і вже у складі Збройних Сил України прийти на допомогу всім нашим побратимам НГУ. Висловлюємо свою підтримку підрозділу НГУ «Донбас», з яким у нас пов’язано чимало.  Щиро шкодуємо про всі скандали, з якими пов’язаний колишній командир цього батальйону.

5. Від імені всіх колишніх товаришів по службі Семенченко ми приносимо свої вибачення громадськості України і висловлюємо своє глибоке співчуття через те, що трапилося.

Честь українського офіцера, будь то чи офіцер Національної Гвардії, чи офіцер Збройних Сил України, повинна бути кришталево чистою. Такою ж чистою, як і наша спільна любов до Батьківщини.

 

З повагою до всього українського народу, командування та бійці батальйону "Донбас-Україна"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини