MENU

Ляшко посилює свої позиції в парламенті - політолог

4914 0

Обрання Олега Ляшка головою Ради коаліції стало відчутним проявом посилення його позицій у коаліції парламентської більшості, а відповідно і на рівні всієї Верховної Ради. Безумовно, лідер фракції Радикальної партії скористається цією можливістю для подальшої активізації своєї публічної, зокрема і законотворчої діяльності в парламенті. Так прокоментував факт зміни координатора коаліції політолог Володимир Фесенко.

 

«Найближчим часом парламент має розглядати законопроекти про посилення економічних санкцій проти Росії, законопроект самого Ляшка про конфіскацію активів держави-агресора, пакет ідеологічних законів про заборону комуністичної пропаганди тощо. Це улюблені теми лідера Радикальної партії і він зробить все можливе не тільки для організації голосування за ці закони, а й для того, щоб проявити себе в ролі головного агітатора коаліції за патріотичні та антипутінські закони», - вважає експерт.

 

«Інше велике завдання для коаліції і відповідно її координатора - це збереження існування власне самої коаліції. Останнім часом загострилися протиріччя між партіями-учасниками коаліції, все частіше свою відмінну позицію демонструє «Батьківщина», зросла напруга між Народним Фронтом і частиною депутатів з інших фракцій коаліції. Ляшко тут може виступити рівновіддаленим від конфліктуючих сторін політиком-миротворцем, який гаситиме велику частину протиріч в рамках закритих засідань Ради коаліції, не виносячи скандали в сесійний зал», - прогнозує Володимир Фесенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини