MENU

Для «тушок» спонсори-оліграхи важливіші за виборців

4674 3

 

Депутати-перебіжчики інтереси спонсорів-олігархів поставили вище інтересів виборців, стверджує політолог Вадим Карасьов. «Політичне майбутнє депутатів-перебіжчиків є досить сумним,» – так експерт прокоментував перспективи подальшої політичної кар’єри парламентських «тушок».

 

«Нова хвиля перебіжчиків у Верховній Раді навряд чи зробила це з політичних мотивів чи після глибоких консультацій із виборцями. 

 

Рейтинги Петра Порошенка та його політичної сили у Дніпропетровській області є  найвищими, тому депутатам виходити із його фракції немає жодної електоральної логіки. Очевидно, це більше демонструє їх залежність від олігархічної групи, яка в той час була в гострій стадії конфлікту зі Президентом.

 

Тепер цим депутатам прийдеться йти до виборців та пояснювати свій вихід із пропрезидентської фракції, в якій ще місяць тому їх усе влаштовувало. Причому олігарх із Президентом ще можуть помиритися, а от депутатів назад у фракцію не приймуть, та й інші нормальні фракції не вітають тушок у своїх лавах.

 

Звичайно, депутатам-перебіжчикам буде надзвичайно важко, а навіть і неможливо обратися на тому ж окрузі наступного разу. Хоча в цивілізованих країнах, в таких випадках парламентарії складають мандат,» – додав Карасьов.

Нагадаємо, що фракцію «Блоку Петра Порошенка» покинули чотири депутати (Валентин Дідич, Андрій Денисенко, Олександр Дубінін та Віталій Купрій), яких вважають близькими до колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини