MENU

Юсов: Без масової підтримки Путін намагається залякувати людей через терор, та все це – марно

6273 1

"Стало відомо, що затримана СБУ в Одесі 9 квітня група терористів, планувала вбивство членів Координаційної ради громадських організацій Майдану Андрія Юсова, Сергія Гуцалюка та Марка Гордієнка, повідомляє інтернет-видання "Преступности нет" з посиланням на власні джерела. Крім того, під час візиту до Одеси президент Петро Порошенко повідомив про наміри терористів вбити керівника Блока Петра Порошенка в Одесі, Олексія Гончаренка.

 

Також голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко заявляв, що співробітники спецслужби затримали двох кілерів, які вже отримали 150 тисяч "авансу" за вбивство народного депутата та громадських одеських активістів.

 

"СБУ має більш ретельно вивчити потенційних спонсорів тероризму в Одеській області. А аванс за вбивство лідерів одеських демократичних рухів має бути переданий на допомогу АТО", – заявила член Координаційної ради громадських організацій Майдану Яна Титаренко.

 

Це вже не перший замах на життя громадських активістів проросійськими терористами в Одесі, так у вересні минулого року було скоєно замах на Андрія Юсова".

 

Зазначене повідомила прес-служба Координаційної Ради громадських організацій Майдану (м. Одеси).

 

Схоже, СБУ врятувало життя мені та колегам із громадсько-політичної роботи, дивне відчуття, дякую за сумлінну роботу та за те, що зупинили зло.

 

Поки Одесою та Харковом керують Труханов та Кернес, ставленики криміналу та посібники сепаратистів, спокій у містах буде неможливий, він їм не потрібен, а загроза тероризму лишатиметься високою, які б зусилля не докладали правоохоронці.

 

Харків та Одеса – українські міста, де, не маючи масової підтримки населення, Путін намагається залякувати людей через терор, але все це марно.

 

Вважаю замовником замаху на мене та на інших громадян України Володиира Путіна, готовий свідчити проти нього у міжнародному трибуналі в Гаазі.

Андрій ЮСОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини