MENU

Шанувати всіх ветеранів Другої світової, проте не за кремлівськими пропагандистськими кальками

6255 4

Доки уряд, Міністерство молоді та спорту України зокрема, вживає титанічних зусиль, аби в пострадянській сучасній правій системі України відновити національно-патріотичне виховання, навіть у західноукраїнських краях керівники деяких обласних управлінь молоді та спорту вживають також титанічних зусиль, аби не зав'яла в пам'яті сталінсько-путлерівська "молодіжна політика" на тему "дєди ваєвалі". І, як бачимо, путлерівські гасла "Спасібо дєду за пабєду" є не лише на російських танках, які обстрілюють міста української Донеччини, але, на жаль, своїми розпорядженнями обласні керівники згаданих управлінь нав'язують їх західноукраїнської молоді. Наголошую, що саме нав'язують, адже старі кадри в районних і міських відділах молоді та спорту просто лінуються проводити будь-які конкурси і відбуваються традиційними чиновницькими відписками, а нові чиновники, які зайшли з Майданів, просто ігнорують всі ці радянсько-путінські "масовиє затєї" і намагаються по змозі впроваджувати україноцентристські акції, європейського зразку, де в основі дійсно є повага до ветеранів Другої світової війни, а не кремлівська пропаганда.

Все це не було б так боляче, якби не відбувалося в моїй рідній Рівненській області, де живуть сотні недоглянутих державою і суспільством борців за Державну Незалежність і територіальну цілісність, репресовані у сталінських концтаборах за україноцентристські погляди після "пабєди", яких путлерівська концепція "Спасіба дєду за пабєду" не лише залишає поза увагою, але й привчає дітей та молодь ігнорувати і зневажати справжніх борців САМЕ за Українську Державу.

 

Про життя борців за Державну Незалежність України на Рівненщині, рекомендую подивитися на відео, яке відзняте у 2011 році громадською ініціативою "Поліська Січ" під назвою "Україна забула своїх героїв?". Відразу відзначу, що героїні відео Рощик Оксенії Олександрівній, із с. Білятичі Сарненського р-ну Рівненщини, ГІ "Поліська Січ" разом з Київським осередком СУМ допомогли, зібравши кошти на слуховий апарат. Але скільки таких знедолених стареньких людей на Рівненщині, яких оминають українофобські акції "спасібо дєду за пабєду"?!

 

Для крикливих недоброзичливців Мінмолодьспорту нагадаю, що Міністерство не впливає на призначення/зняття керівників обласних управлінь і районних (міських) відділів молоді та спорту. Вони призначаються/знімаються місцевими органами влади, куди і закликаю спрямувати свій гнів на цих ще не змінених з часів Майдану ідеологів антиукраїнських акцій типу "дєди ваєвалі".

 

Зі свого боку залишаюсь відкритий до протистояння всім антиукраїнським заходам або тим, які розмивають україноцентристські ідеї української ідентичності, і працюють за пропагандистськими штампами, виробленими країною-агресором.

 

Маємо шанувати всіх ветеранів Другої Світової війни, але не за кальками, розробленими кремлівськими бандитами, які на Донбасі вбивають внуків і правнуків цих ветеранів.

 

Слава Україні!

Микола ЛЯХОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини