MENU

«Океан Ельзи» відсвяткував у Ізраїлі своє 20-річчя. ФОТО

6115 5

Вчора, 14 квітня, в Тель-Авіві ізраїльські шанувальники творчості «Океану Ельзи» разом зі своїми кумирами (Вакарчуком і ко) гучно, весело і дружньо відсвяткували 20-річчя команди. 

Квитки на єдиний в Ізраїлі концерт однієї з найвідоміших українських груп були розкуплені повністю. Найбільший концертний зал Тель-авівського «порту» (а тепер популярне місця відпочинку, шопінгу та розваг ізраїльтян і туристів) був заповнений людьми різного віку, велика кількість з яких красувалася в вишиванках або в одязі з елементами національної української символіки. Під час більш ніж 2-годинного виступу молодь і старші підспівували В’ячеславу Вакарчуку улюблені пісні, танцювали, розмахували українськими та ізраїльськими прапорами.

Наприкінці концерту В’ячеслав порадував своїх фанів, одягнувши подаровану ізраїльськими волонтерами «трендову» футболку, яка прикрашена наймоднішим в ізраїльсько-українських колах візерунком «єврейською вишиванкою» (дизайнер якої Єфим Брантман). 

Українські музиканти кілька разів виходили на біс, завершивши концерт веселою єврейською мелодією.

Посольство України в Ізраїлі також долучилося до організації концерту «ОЕ» в Тель-Авіві. Водночас, хотілося би висловити величезну подяку тим, завдяки чиїм зусиллям були подолані певні перепони на шляху до вчорашнього концерту – директору фольклорного театру «Тапуах Бедваш» Лєні Джейко та раднику МВС Ізраїлю Денису Нерославському. Дякуємо також організаторам концертного туру «Океану Ельзи» продюсерській фірмі «Peepl.de», яка подарувала ізраїльським фанам чудове свято української музики.

Eugene Naydovsky


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини