MENU

Рибчинський: Висловлюю співчуття сім'ям Калашникова і Бузини

5671 5

Так сталося, що я знав обох. Попри тисячі запитань, вітався з ними при зустрічі і бажав всього найкращого на прощання. Обидва були моїми опонентами, але ніяк не ворогами. Вони не стріляли в патріотів, відстоюючи протилежні українцям погляди. Чому їх вбили протягом двох діб і кому це було треба, у мене, як завжди, своя версія. Обидва служили ФСБ і тільки цій організації були потрібні. Або не потрібні! 

Ціна вбивст Бузини і Калашникова напередодні святкування Перемоги у Великій Вітчизняній в рази вища за будь-яку іншу дату. Вони мали підготувати підґрунтя ветеранського антимайдану, бути Ініціаторами протестів і хвилювань, а тут хтось нахабно, біля їхніх власних осель, взяв їх і "виключив". Якщо це націоналісти, то чому саме їх? Якщо СБУ, то чому напередодні травневих свят?

Якщо їхні власні вороги, то чому майже в один день?

Я впевнений, що це ФСБ!

Нащо? Це прекрасний інформаційний привід для російської пропагандистської машини почати давити усіх українських патріотів на своєму шляху, називаючи їх терористами. 

Так само робив і Гітлер, підпаливши Рейхстаг...

Тепер питання лише до нашоі служби безпеки, наскільки швидко вони викладуть найбільш правдиву з недостовірних версій і, як швидко цю інформацію "розгонять".

Я же особисто виражаю співчуття сім'ям Олега Калашникова і Олеся Бузини. 

Хай українська земля, не зважаючи ні на що, ім буде пухом!

Євген РИБЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини