MENU

Блогер про те, хто зараз більше завдає ударів Україні

4299 4

Який хароший ДНР!

Я оце не знаю, хто зараз більше завдає ударів Україні і репутації Донбасу, де українці вже відчаялися знайти щось до них дружнє: Лєнка Бондарєнка, чи отакі от тіпа патріотичні журналістки. Бондарєнка з подачі кремлівських політтехнологів називає нас фашистами. Заровна з подачі кремлівських політтехнологів дражнить нас "вишиватою" -- і ще не відомо, яке прізвисько образливіше. Бо "фашист" не зачіпає національних символів, а "вишивата" -- це плювок у душу українського народу.

Лєнка ратує за русскій язик. Заровна відкрито хвалиться: "Русский язык - единственный, которым я владею, кроме русского матерного. Но это не мешает мне быть гражданином Украины". Іншими словами, на державну мову вона чхала, чхає і чхати буде, при тому, що народилася і виросла в Україні.

Лєнка відкрито піарить ОТСОС, Заровна дає приховану рекламу. Ось, дивіться, блягородні деенеровці VS тупе рагульйо "восємьклассов".

Боюся, що вся різниця в тому, що бондарєнки та решта синяків ратують за СРСР-2, а Заровна -- за Україну без українців, де можна 23 роки прожити і не вивчити жодної мови, крім русской-матєрной...

Sophia Dniprovska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини