MENU

Російський слід у вбивстві Бузини все більше скидається на правду - журналіст

6584 9

А знаєте, що цікаво у ситуації з Бузиною?

Перші фотки з місця подій опублікав такий собі Дмитро Філімонов (не відмічаю його, бо забанив).

Сам Дімасік у нас родом з Донецьку. А знаєте, де він працює? На провокаторському 17 каналі жана новосєльцева, який підшакалює на кацапські гроші з січня цього року, отримавши відповідний грант.

Наприклад, їздячи в днр/лнр разом з монтянихою. розігруючи істерію довкола "кредитого майдану", вручаючи фейкову "премію геббельса" українским журналістам для подальшого розкручування теми в росзмі та маючи риторику на рівні середньоватного ресурсу. Про них російські канали зняли ряд роликів, де кликали "адекватніками". Промовисто, мм?

Ні, звичайно, може, просто людина гарний репортер й перша встигла на місце події. Але ж знаючи, як працюють ці дрібні провокатори, щось якось сумніви охоплюють мою змучену кацапським агітпропом душу.

Це я все до того, що версія про російський слід все більше скидається на правду. Бо коли перші фотки з місця вбивства людини, чиє вбивство могло бути вигідним у нинішній ситуації тільки самій РФ, робить представник інформаційної 5 колони тієї ж РФ - це натякає на невипадковість подій.

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини