MENU

У Одесі патріоти зірвали провокацію посібників окупанта. ФОТО

7514 17

Сьогодні «Правим Сектором» Одеси, спільно із Автомайданом і Самообороною Одеси було проведено операцію, завдяки якій вдалося припинити масштабну провокацію, організовану російськими спецслужбами. В ході операції було затримано більше 50 тітушок (тільки одна з груп становила 40 осіб), а також ряд організаторів запланованої вистави, та їх помічників.

Так, з метою розхитування ситуації в Одесі та створення "картинки" для російських телеканалів, пособники окупанта планували провести масштабну проплачену провокацію за участю акторів спортивної зовнішності.

За отриманими нами раніше оперативно-розвідувальним даними, проплачений російським агресором спектакль, мав наступний сценарій: вранці сьогоднішнього дня біля Соборної площі, біля Оперного театру й на розі вулиць Старопортофранківська / Градоначальницька було зібрано 3 групи тітушок, студентів та людей похилого віку. Одна з груп, що складалась зі студентів та пенсіонерів, повинна була створювати ілюзію проукраїнського мітингу проти підвищення тарифів та курсу долара. Задум ворожих пропагандистів полягав у тому, що тітушки повинні були накинутись і побити деяких людей, які зображали проукраїнськіх активістів. Інакше кажучи, потрібно було на камеру розіграти театральну сцену розгону мітингу нібито силами проросійського опору українському режиму, а насправді звичайними тітушками, найнятими до того. Роль групи, яка на момент затримання вдягала камуфляж «дубок» із шевронами «Поліція Одеси», наразі встановлюється.

Залежно від складності завдання тітушки отримували від 130 до 500 грн. Наприклад, роль "проукраїнського" мітингувальника коштувала від 130 до 150 грн., а ролі "нападників" - від 300 до 500 грн., а студенти в камуфляжу з шевронами поліції Одеси отримували по 130 грн.

Однак, завдяки своєчасним і злагодженим діям бійців «Правого Сектору», Автомайдану й Самооборони Одеси - вдалось запобігти цій провокації та вибити грунт з під ніг у пособників окупанта. І тітушок, і організаторів даного проплаченого шоу було затримано. Усіх вищезазначених осіб було передано в руки правоохоронців.

У зв'язку з цими подіями, ми активісти патріотичних сил прямої дії, заявляємо, що ми і надалі будемо максимально жорстко придушувати будь-які спроби ворогів України поставити мир в Одесі під загрозу й розхитати ситуацію в нашому місті. На даний момент ми продовжуємо проводити власне розслідування вищевказаних подій.

Ми захистимо мирних одеситів.

Одеса - це Україна!

Правий Сектор Одеса


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини