MENU

Бойовики на Донбасі порушують перемир'я та обстрілюють населені пункти з мінометів - прес-центр АТО

3810 1

З 18 години до опівночі 16 квітня російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим дотримання припинення вогню. Двічі бандити відкривали вогонь у напрямку населених пунктів.

Крім того, вздовж лінії розмежування незаконні збройні формування 4 рази застосовували міномети калібру 120 міліметрів, що є грубим порушенням Мінських домовленостей. 

В районі населеного пункту Піски ворог двічі відкривав по опорному пункту сил АТО вогонь із мінометів калібром 120 міліметрів. Близько 23.00 в районі Маріуполя злочинці обстріляли із міномета калібром 120 міліметрів наш опорний пункт біля Талаківки. Також бандформування провели обстріли наших позицій із автоматичних гранатометів та кулеметів в районі населених пунктів Авдіївка, Попасна та Опитне.

На Луганщині ворог обстріляв із мінометів наші позиції неподалік села Сизе Станично-Луганського району.

Почастішали обстріли населених пунктів. З 21.00 до 21.50 бандформування двічі обстріляли Піски із кулеметів та 120-міліметрових мінометів. Нагадаємо, що вдень 16 квітня злочинці обстріляли із 120-ти міліметрових мінометів місто Авдіївку.

У зазначений період наші війська на Луганщині і неподалік Маріуполя 5 разів фіксували прольоти розвідувальних безпілотних літальних апаратів. В районі населеного пункту Бутківка Старобільського району один із безпілотників було знищено.

Прес-центр АТО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини