MENU

У Дніпропетровську чоловік пообіцяв зламати ноги волонтерці за допомогу військовим

2711 4
 
 



Який вже тиждень поспіль волонтери Армії SOS Дніпро після чергування в Каравані, де вони збирають допомогу військовим у вигляді їжі чи засобів особистої гігієни, приходять на штаб і звітують про... пустий візочок.

Вони стоять по 4 години щовечора, а візок постійно пустий.

Мало того, одна з наших волонтерів попросила не ставити її більше в Каравані, бо в який раз її не тільки обругали лайливими словами, а ще й якійсь недочоловік, мабуть, з великим его, яке так і плющило його, пообіцяв зламати волонтерам ноги, якщо ті будуть допомогати військовим.

Словом, справа тут навіть не в тому, хто кому чим пригрозив. Волонтери звикають до того, що їх частенько змішують з лайном і принижують.

Справа в тому, що : ДНІПРО, ЩОБ ВИ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО В 200 КМ ВІД ВАС ЙДЕ ВІЙНА, ТРЕ БАБАХНУТИ ДЕСЬ ПОРЯД ТОЧКОЮ У? Я навідріз відмовляюсь вірити, що у вас така криза, що одна людина не може витратити 25грн на шкарпетки для Захисника.

Сьогодні нам довелося купляти шампуні і шкарпетки пацанам в Широкино, нам довелося витрачати кошти (на які можна було б закупити полум'ягасник) на побутові дрібнички, які завжди є потрібними.

І я на власні очі побачила наших прекрасних дівчат, які вже й не знають, як привернути вашу увагу.



Alina Mykhailova


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини