MENU

Затримано «беркутівців», причетних до вбивств учасників Революції Гідності

90 0

Розслідуючи пріоритетні кримінальні провадження щодо злочинів, вчинених проти учасників Революції Гідності, на виконання доручення Президента України, у вівторок, 21 квітня, в ході спільної спецоперації Генеральної прокуратури та Служби безпеки України у місті Харкові затримано трьох колишніх співробітників БМОП «Беркут», які на даний час є діючими співробітниками міліції, а двоє з них займають керівні посади. Про це під час брифінгу повідомив Генеральний прокурор України Віктор Шокін, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

За словами керівника Генеральної прокуратури, колишні співробітники «Беркуту» обґрунтовано підозрюються у вчиненні вбивств мирних громадян 18 лютого 2014 року та нанесенні їм тілесних ушкоджень. Віктор Шокін також додав, що мова йде про один з епізодів Майданівської справи, коли під час розгону мирної ходи до Верховної Ради України по вулицям Грушевського, Інститутській, Кріпосному провулку в м. Києві працівниками правоохоронних органів було вбито 5 осіб, спричинено вогнепальні поранення 62 особам та ще більше 400 нанесено тілесні ушкодження. 

Віктор Шокін наголосив: «Ніхто не буде забутий. Майданівські справи будуть доведені до кінця». 

Також Генеральний прокурор повідомив про те, що наразі операція ще триває. Про її результати буде повідомлено додатково. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини