MENU

Портников: У 2010-му Україна увійшли до складу «ДНР»

440 0

Ватажок "ДНР" Захарченко змінив гнів на милість. Тепер він більше не хоче відділяти від України окуповані російською вояччиною райони Донбасу. Він хоче, щоб до "ДНР" приєдналася вся Україна - областями.

Напевно, після своєї недавньої контузії товариш Захарченко забув, що всі ми там вже були. Після перемоги земляка Олександра Захарченка Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року всі ми - областями - досить швидко і впевнено увійшли до складу "ДНР" - дарма, що вона себе так тоді не називала. Але вона вже була! Її звичаї швидко стали загальноукраїнськими. Ми плюнули на власну Конституцію і стали жити не за законом, а за “поняттями”. Наш уряд формувався, виходячи не з політичної логіки і волевиявлення виборців, а з побажань бандитських кланів та їхніх кураторів з Москви. Наших бізнесменів примушували платити не стільки податки, скільки в "общак". У наших регіонів були "смотрящіє" із кримінальним минулим. І вся ця корумпована зграя сподівалася тільки на одне - якщо гроші остаточно зникнуть, так Путін допоможе.

З того часу - завдяки перемозі Майдану - територія "ДНР" просто зменшилася до кількох окупованих Москвою районів Донецької та Луганської областей і анексованого Путіним Криму. Особливої ​​різниці з минулим у цих територій немає, дарма що Захарченко розповідає своїм доброзичливцям з LifeNews про "переродженні держави" на Донбасі.

Ніякого переродження! Все те ж байдуже ставлення до закону. Все та ж процедура формування "уряду" за рішенням "пахана" і погодженням з московськими кураторами. Все та ж бандитська вольниця. Так, і міністри - все з Донбасу. Як і у нас були, поки ми не вийшли з "ДНР". Ну й надія, що Путін допоможе – сенс існування, як без цього жити?

Відмінність тільки в тому, що Янукович був бандитом, який вдавав з себе політика, а Захарченко - пройдисвіт, який вдає з себе бандита. Та, власне, хто такий Захарченко - сьогодні є, завтра немає. Втім, як і Янукович.

Важливо не це. Важливо, щоб нам з вами вдалося остаточно вийти з "ДНР", подолати наслідки життя в кримінальній республіці, позбутися бандитизму і корупції, побудувати нормальну країну без родових плям паханату.

Це і буде найкращою відповіддю на пропозицію товариша Захарченка та його ляльководів.

Віталій ПОРТНИКОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини