MENU

«Це дуже дивна війна», - розповідь бойця «Янгола» з передової. ВІДЕО

200 0

Боєць батальйону "ОУН" і постійний автор UAINFO Олександр Ярошенко розповів про ситуацію на фронті. Він наразі перебуває на передовій, у селі Піски (Ясинуватський район, Донецька область) і як ніхто може передати обстановку на передовій.

Він повідомляє, що безперестанку йде обстріл. "Всі знають, що перемир'я і всі бачать, як на нас падають міни, як в нас летять снаряди. Сьогодні о пятій ранку в будинок, де знаходиться наш підрозділ, влетів СПГ від чого зруйнувало півбудинку. І це безперестану. Безперестану йде обстріл з крупнокаліберних кулеметів, безперестану йде обстріл з гранатометів, з мінометів. Отака в нас ситуація", - зазначає він.

"Під час передвиборчої кампанії наш нинішній президент Петро Порошенко сказав, що він закінчить АТО за тиждень. З тих пір минув майже рік, а АТО не закінчене. І ситуація з Дебальцево, який був класно укріплений, і чому його здали - не зрозуміло, про це свідчить. Вона свідчить про відсутність політичної волі. Вона свідчить про те, що є якісь, можливо, незрозумілі домовленності між нашою владою і російською стосовно цієї війни.

"Це дуже дивна війна. Щоб зрозуміти це, потрібно на ній опинитися. і побачити, коли стримуються наші наміри, наші вміння, наші бажання воювати", - стверджує "Янгол" і наводить приклад, коли 93-ій підрозділ вже ввійшов у Донецьк, а потім отримав наказ не йти далі.

"Багато дивностей на цій війні. Але наша справа - чесно виконувати свій обов'язок: військовий, громадянський, націоналістични. Бо наш батальйон "ОУН" - є батальйоном українських націоналістів. Ми тут воюємо за наш український народ. Ми його виконуємо" - сказав, як відрізав боєць.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини