MENU

Избирателей Луганска подкупают продпайками с мукой и макаронами

532 0

«9жовтня 2012 р. довготерміновий спостерігачОПОРА став свідком того, як представникикандидата в депутати – самовисуванцяМиколи Мартиненкова розповсюджувалипродуктові пайки серед виборців», -об этом на своей странице в Facebook сообщаетГражданская сеть ОПОРА.


«Зокрема розповсюдження продуктовихнаборів відбувалось в Кам’янобрідськомурайоні м. Луганськ о 16:00 на перехрестівулиць Кам’яна та Рилєєва, а о 17:00 навул. Станіславського.

До продуктового набору входило: 1 кгмакаронних виробів, один двокілограмовийпакунок борошна, 1 кг цукру та 1 л. сонячноїолії.


Схемарозповсюдження продуктових пайків булатака: представникикандидата Миколи Мартиненкова черезагітаторів збирали людей на вулиці взазначений час, після чого, відповідальніособи від кандидата з ними проводилирозмову та розповідали про те, чомунеобхідно на цих виборах підтриматиМиколу Мартиненкова. Після невеличкої15-хвилинної доповіді під’їхала вантажнамашина, з якої виборцям роздавалипродуктові пайки. Усього процедурарозповсюдження на 1 місті, зазвичай,займала близько 45 хвилин. В місцяхрозповсюдження продуктових пайківтакож знаходились агітаційні наметиМиколи Мартиненкова.


Коли журналіст видання «Точка ОПОРИ»Максим Данильченко почав робити відео,зйомку розповсюдження продуктовихпайків, до нього підійшли невідоміособи, які представились представникамикандидата Миколи Мартиненкова та вгрубій формі перешкоджали проводитижурналістську діяльність та проводитивідеофіксацію інциденту, посилаючисьна те, що вони захищають власні «авторськіправа». Жодні заперечення та аргументивід журналіста не сприймались та,фактично, невідомі особи перекрилиможливість продовжити відеозйомкурозповсюдження продуктових пайків.


Незважаючина перешкоджання, довготерміновийспостерігач ОПОРА встиг зафіксуватинепрямий підкуп виборців»,- сообщает опора.





Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини