MENU

Политреклама Королевской, «регионалов» и «красных комиссаров» вызывает тошноту - блогер

648 1

  

Суспільство– хворе! Хворе на байдужість, нерозуміння,страх, нерішучість, штампи та ярлики.Штампи та ярлики, які щедро наліплюютьворожі ЗМД (засоби масової дезінформації)будь-якому опоненту «світлої ідеїмарень-обіцянок». Саме це заважаєбагатьом визначитись зі своєюідентифікацією як громадянину, якособистості.


Теперішняситуація в Україні, в світлі черговихпарламентських виборів, у мене викликаємайже істеричний сміх. Хтось, можливо,ще живе в світі ілюзорних марень і надіїна те, що ці вибори здатні хоча б щосьзмінити. Мої ж прогнози підтвердилисьз прийняттям нового закону «Про виборинародних депутатів України» (50/50=366))).Потім «хитромудра» нарізка НОВИХвиборчих округів. Потім, жеребкуваннята формування окружних виборчих комісійз «мертвих душ» та представниківмаловідомих партій. В свою чергу окружнікомісії в такий самий спосіб клонувалидільничні комісії. Прямий і не прямийпідкуп виборця, залякування, психологічнийта економічний тиск. Махінація звеб-камерами. Склад ЦВК залишився майжев тому ж складі (вибачте за тавтологію),що і під час подій 2004 року, але як морально(читати – аморально) змінилася якістьйого членів-флюгерів!


Післяпрослуховування на ТБ блоків політичноїреклами, до горла підкочується клубокнудоти. Аргументація влади закінчуєтьсяі починається знову з пісні про«пАпєрєднікаff».«Папєрєднікі», обіцяють ЇХ зупинити. Ащо далі? «Красниє комісари», обіцяютьвсе повернути народу, ну і трішечки«свого» залишити собі «за хлопати».«Вугільна королева», обіцяє шаленузаробітну плату і пенсії в «національній»валюті – євро. Хоча, вона перша мала ббути відстороненою від виборчих перегонівза порушення нового закону ПРА вибори(агітація розпочата задовго до офіційногостарту перегонів), але ж ЦВК (ЦинічнаВоля Клоаки)…


З музею«помаранчевої полюції» витяглипересипаного нафталіном «народногогероя» і його мертвий політичний проектта за допомогою реанімаційних заходів(маніпуляцій) через АНАЛітиків і«експертів», надувають рейтингполітичному трупу із закликом: «Захистиукраїнське!» (ними ж і продане). Хтось,в свою чергу обіцяє «вдарити по корупції»,але при цьому залишитись демократичнимлібералом, чи ліберальним демократом.У когось – «рука не здригнеться».«Гламурний радиКАЛ» погрожує вилами,але в його виконанні цей інструментвиглядає як прилад для садомазохістівз місцевого секс-шопу. ПОЛІТИЧНА БЛЮВОТА!Мене нудить навіть від згадування провесь цей ПОЛІТИЧНИЙ ГЕРМАФРОДИТИЗМ.Вийду подихаю свіжим повітрям, а потімповернусь до написання…


Отжепродовжуємо. На дедалі частіше запитання:«Що може врятувати Україну», я відповідаюодним словом – НАЦІОНАЛІЗМ! Багато укого з’являються зморшки на лобі,зморщується ніс, обличчя перекошується,а в очах прочитується: «Фашизм – нєпрАйдьот!» (штампи і ярлики в дії). Більшрозумних і «продвинутих» я відправляюдо вікіпедійного визначення націоналізму:«У своїй основі націоналізм проповідуєвірність і відданість своїй нації,політичну незалежність і роботу наблаго власного народу, об'єднаннянаціональної самосвідомості дляпрактичного захисту умов життя нації,її території проживання, економічнихресурсів та духовних цінностей. Вінспирається на національне почуття, якеспоріднене патріотизму. Ця ідеологіяпрагне до об'єднання різних верствсуспільства, незважаючи на протилежнікласові інтереси». У цьому визначеннідуже багато ключових слів: вірність івідданість, незалежність, патріотизм,благо власного народу і так далі. Звісно,в хворій уяві дегенерата всі ці словавикликають асоціації з фашизмом.Дегенерат – завжди залишиться наодинцізі своєю «єдино вірною» (для нього)точкою зору і власною хворобою.


Умене можна відняти все. Все матеріальне(за рахунок підвищення цін, тарифів,безробіття). Але їм не вдасться відібратиу мене моє духовне – ПАТРІОТИЗМ(НАЦІОНАЛІЗМ)!

Сергей ФИЛИПЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини