MENU

На Николаевщине братки Януковича устраивают обыски пенсионерок

1410 1

З приходом до влади братків Януковича обшуки у мирних громадян і громадянок відбуваються не за постановою суду, а за дорученнями тих же самих братків.

Жила собі в Первомайську по вулиці Молокова, 8 така собі пенсіонерка Волошина Наталя Платонівна, голосувала собі спокійно за «Свободу» Тягнибока, любила Україну і переймалась збереженням української нації, української мови, української культури і не знала, що це уголовно наказуємо. Прийшли до неї в один прекрасний день оті ж самі братки і зажадали без всяких там постанов якогось там суду, а за дорученням якогось генерала проізвєсті обиск на прєдмєт обнаруженія радіопередатчика. Даремно бідна пенсіонерка доводила, що у неї, крім телевізора, нічого такого нема, і що радіопередатчик вона бачила на власні очі тільки один раз в фільмі «Сімнадцять миттєвостей весни» у радистки Кет. На бравих генералів це не справило враження, і вони таки перелякали пенсіонерку належним чином.

Подаю для ознайомлення це саме доручення, як неперевершений ізиск політичної еквілібристки Партії регіонів. До речі, є і користь з цього дива – зате ми тепер знаємо адреси наших прихильників, людей, які голосують за «Свободу». Поганенькі справи у партії влади, якщо за кожним кущем їм радистка Кет ввижається у вигляді пенсіонерки Волошиної.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини