MENU

Луганские студенты отказались идти на встречу с одиозной «регионалкой» Бондаренко

1131 5

10 жовтня 2012 року доЛуганська приїхала депутат ВерховноїРади України від Партії регіонів ОленаБондаренко. Вона зустрічалася зістудентами луганських університетів.Попри неабиякий тиск кафедр і деканатів,свідомі студенти та викладачі десяткамивідмовлялись іти на зустріч із одіозною«регіоналкою».


Цей протест демонструєпозитивні зрушення в свідомості луганців,адже спрямований він проти антиукраїнськоїполітики режиму Януковича та хамськихвисловів самої Бондаренко та свідчитьпро несприйняття влади «регіоналів»освіченою молоддю, яка має свою національнугідність та історичну пам'ять.


Показово, що студентівСНУ ім. В. Даля не повідомили про те, зким саме відбуватиметься зустріч.Студентів «добровільно-примусово»запрошували на зустріч з безіменним«заступником Комітету ВРУ з питаньсвободи слова». Коли ця «законспірована»особа з'явилася, для студентів це сталонесподіванкою. На початку зустрічініхто не хотів ставити питання Бондаренко.Тоді «регіоналка» пустилася просторікуватипро «покращення вже сьогодні» длястудентів. Тоді студенти активізувались,але питання стосувалися переважнозакриття каналу ТВі та реальних проблемпрацевлаштування молоді. Бондаренко увідповідь натякнула, мовляв, ідітьпрацювати волонтерами до ПР – «наберетесядосвіду».

ua-vybory-2012



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини