MENU

В Тернополе среди членов избирательной комиссии обнаружили наркоманов и слепых

551 0

«Хочапитання списків дільничих виборчихкомісій досі є найгострішим наТернопільщині й політичні суб’єктиінтенсивно вносять зміни членів ДВК,штаб ВО «Свобода» вирішив дослідитиодин із найменших районів області –Підгаєцький. Факти — показові.


Про факти порушеннявиборчого законодавства заявляють вТернопільській обласній організації ВО «Свобода». Зокрема, на виборчомуокругу №165, члени організації виявилиу списках членів комісій так званихпідставних осіб», - об этом сообщаетГражданская сеть ОПОРА на своей страницев Facebook.


«Парламентська виборчакампанія 2012 року супроводжуєтьсянечуваним використанням адміністративногоресурсу, влада займається масовимтиском, підкупом та залякуванням членівокружних та дільничних виборчих комісій.У кожному з округів зафіксовано масовіфальсифікації та підробку виборчоїдокументації, маніпуляції при здійсненняжеребкування до ОВК та ДВК, - заявив ОлегСиротюк, керівник Тернопільськогообласного виборчого штабу ВО «Свобода».- Нами зафіксовано численні випадкиподання в дільничні комісії кандидатуросіб, які не давали згоду на свою роботув ДВК, отже, їхні підписи на заявах булопідроблено та протиправно використаноперсональні дані. Таким чином до складуДВК, у тому числі на керівні посади,потрапили люди, які перебувають улікарнях після важких операцій, єінваліди з дитинства, хворі на церебральнийпараліч, незрячі тощо».


За даними, які є у ВО«Свободи», до списків виборчого округу№165 увійшов один сліпий спостерігач,один, який мав операцію на очі. Окрімцього можна побачити прізвище людини,яка є інвалідом без двох ніг. Є інваліддитинства з церебральним паралічем, вшколу даний «спостерігач» не ходив,відповідно – неграмотний. Присутні уцьому списку й такі, які перенеслиінсульт, люди, які не виходять з дому,чи страждають на розсіяний склероз.Більше того, список повниться не лишелюдьми пенсійного віку, але є й чоловіком1923 року народження, тобто якому вжемайже 90 років. Та найцікавішим напевно,на що звернули увагу свободівці, усписках є людина, яка вважаєтьсянаркоманом та на даний час перебуває упсихлікарні.


І це результати тількивибіркового аналізу складу дільничнихкомісій з найменшого району області.Про інші порушення ОПОРА повідомлятимей надалі, - сообщает ОПОРА.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини