MENU

Поставив памятник Столыпину, «регионалы» докажут свою антиукраинскую суть — Вячеслав Кириленко

1214 9

Влада хочеставити пам'ятник Столипіну у Києві –відповідній ініціативі депутатів-регіоналівуже дано офіційний хід.

Влада будепротягувати це рішення, знаючи, що самеСтолипін під час свого урядування закривусі українські товариства, заборонивпошанування Тараса Шевченка на 50-тіроковини його смерті, а також категоричнозаперечував саму можливість встановленняпам'ятника Шевченкові у Києві.Зрозуміло, заперечуючи цим не лише генійШевченка, але і саме існування окремогоукраїнського народу. Саме із цихпричин влада і прагне «водрузити»Столипіна у Києві.

Можливо, він івиглядає природньо на площах російськихміст, хоча і в Росії не вщухає дискусіяпро «столыпинские галстуки» і такеінше. Однак Столипін у імперськомумундирі в центрі української столиціозначатиме лиш одне: є Україна Шевченкаі є влада з україноненависницькимиідеалами Столипіна, які для неї –справжній дороговказ.

Тоді, гаспадаіз Партії регіонів, відкривайте справжнінаміри – «в акурат» до 200-і річниціШевченка поставити у Києві пам'ятникйого душителю. А потім і до монументасамому Шевченку руки дійдуть, якогоСтолипін так не хотів бачити у Києві. Ачому ні: адже вже зараз є здача Севастополя,знищення української мови і переписуванняісторії на імперський манер – дійде ідо Шевченка.

Саме тому ця «столипінськаініціатива» насправді є замахом уже нена Мазепу, Бандеру чи Шухевича, а замахомна самого Шевченка, а значить на всеглибинно українське, що є в кожному ізнас.

Насправді ж у Києві повинніпостати пам'ятники українським героям,а не російським шовіністам: у Франціїж ніхто не ставить монументи Бісмаркуза те, що він видатний діяч сусідньоїдержави.

Переконаний, і у нас цезатьмарення минеться разом із крахомантиукраїнського режиму. Який ми всіразом мусимо прискорити.

Вячеслав КИРИЛЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини