MENU

«Регионал» Чечетов ударился в детство

729 1

«Заспостереженням Громадянської мережіОПОРА, порушення виборчого законодавствапродовжуються. 12 жовтня кандидат внародні депутати від Партії регіонів по виборчому округу №206 СтаніславПрокопенко  відвідав село Раїще,Чернігівського району, Чернігівськоїобласті у рамках відкриття дошкільногонавчального закладу «Левеня», -сообщается на странице Гражданскойсети ОПОРА в Facebook.


«Мережа вже інформувала про те, щопровладний кандидат, який є першимзаступником голови облдержадміністрації,активно використовує адміністративнийресурс. Свідченням цього є відео, якезробив довготерміновий спостерігач.


«Я сьогодні хочу від всіх вас, від громадинашого району подякувати за такий щедрийподарунок і нашого народного депутатаУкраїни Михайла Чечетова, нашогомайбутнього депутата СтаніславаМиколайовича Прокопенка. Адже подарунок,який вони сьогодні здійснюють для нашихдітлахів, його не оцінити ніякимигрошима. Спасибі вам за подарунки, яківи привезли нашим дітлахам», - в рамкахурочистостей зазначив Микола Кудрик,голова Чернігівської районної державноїадміністрації.

 

 


Окрімпана Кудрика, на святі були присутнінародний депутат Михайло Чечетов таОлександр Лепа, голова сільськоїради.

 

 


Зазначимо, що після цього заходу і Михайло Чечетов, і кандидат в народнідепутати Станіслав Прокопенко роздавали дітям подарунки», - сообщаетОПОРА.  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини