MENU

Появился новый гимн Революции-2012

2308 5

Цей блог пишається тим,що є першим місцем оприлюднення новоїпісні Марії Бурмаки – пісні, дужесуголосної сучасному стану України.

Особистоя впевнений, що після цих виборів Українагеть загнеться – навіть якщо збережетьсяв сучасних кордонах (думаю,збережеться).

Еміграція здоровихтворчих людей перетвориться на евакуацію,тут залишаться лише бандюки-феодали тазабиті кріпосні-напівраби. А це – СМЕРТЬДЛЯ КРАЇНИ.

Зупинити банду зможелише РЕВОЛЮЦІЯ або НАРОДНЕ ПОВСТАННЯ.

Алепоки що нічого подібного чекати недоводиться: буйних все менше та менше.

Отпитання, яке особисто мене сильноцікавить: чи Україна заслужила подібнежахливе, сумне та безнадійне існування?Коли люди смиренно споглядають, як їхобкрадають, як видурюють земельні паї,як розпилюють на металолом їхні заводи,як міністри-подонки перетворюють нанеуків та дебілів їхніх дітей?

І,думаю собі: ТАКИ ЗАСЛУЖИЛА!

Ну хібаГоспода цікавить, що люди кволі тадуховно слабкі? Що продають голоси загречку та пачку чаю? Що навіть інтелігентиперетворюються на люмпенів і готовіголосувати за своїх мучителів, байдужеспоглядаючи, як закривають їхнюінтелігентську "кухню" – телеканалТВі?

Отже, анатомія екзистенційногозростання, анатомія самоповаги, анатоміяпротесту – у новій пісні Марійки Бурмаки«ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ, КОЛИ...»

Вашівраження – у коментарях.

А.О. 

Аот що сама Марія каже про своє новетворіння:

  

МАРІЯ БУРМАКА: 

«Всепочинається, коли...» – нова пісня.Вона для тих, хто впізнає тут подіїнедавнього минулого, для кого сторінкинашої історії є сторінками історіїВітчизни. А на архівних старих фотолюди, що боролись і мріяли про Україну,яку врешті ми зараз маємо. І СічовіСтрільці, і бійці УНР, і воїни УПА, іпоети Українського РозстріляногоВідродження...

Можна легковажитицим, нехтувати, збиватись на банальності,скептицизм і розчарування. А можнапросто подумати, зібратись з силами ійти далі. Вибираючи друзів, слухаючисвоє серце і затискаючи волю в кулак.

Дочого це я?

Пісня ця про те, що ми немаємо права втратити Україну. І 28-гожовтня ви можете обрати чи Об'єднануОпозицію, чи Удар, чи Свободу, зважаючина градус радикальності у ваших настроях.Перші дві сили проходять в парламент;Свободі важливо подолати бар'єр, аледуже сподіваюсь, що подолає. Ну а потім,не дай Бог, вони там не домовляться... Цебуде дуже боляче для нашої історії інашого майбутнього.

P.S. Дякую всімчиї фото використані тут, тим хто раптомвпізнає себе на фото... І вічна пам’ятьГероям.

  


Андрій ОКАРА



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини