MENU

Первый национальный навязывает украинцам мысль, что оппозиция связана с днепропетровским терактом

731 6

 

Щойно на "Першомунаціональному" вкотре прокрутилифільм про розкриття терактів уДніпропетровську "Адов Ад". Хочаза програмою мало б бути дещо інше.


Чому на державномуканалі в суботу вдень не показали цілкомадекватну програму AFTER:LIVE я ще розумію.А чому такі преференції фільмупідготовленому регіональною телестудією– не дуже.


 

 

 


Фільм, має кілька цікавихфрагментів. Ну от, наприклад, до судуправоохоронці поділилися з авторамиоперативним відео з відтворенням подій.Я не знаю, чи були подібні прецеденти.


 

А ще глядачу натякаютьна мотиви підривників.

 


Ви зрозуміли? "Опозиціонери"хотіли АЕС і греблю підірвати?

Чекаємонаступних фільмів. А хто не бачив цей –вмикайте час від часу Перший національний.Виглядає на те, що крутитимуть його щене раз. Попри те, що натому ж таки Першому національному, теж таки СБУ спростувало якусь причетністьполітичних партій до вибухів уДніпропетровську.

PS Цікаво,кому правоохоронці та спецслужбидовіряють найсокровенніше. Авторсценарію – Максим Яров – та ж людина,що займалася підготовкою фільмуякий спростовував побиття і хворобуТимошенко. А ведучий ще в 2011-омупрацював у рекламномужанрі (в Україні такою зміною професіїзвісно нікого не здивуєш, а на Заходіперехід з піару в журналістику, м'якокажучи, не вітається).

 

Александр Аргат


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини