MENU

Украиной правят силовики с бандидами — Гриценко

1156 2

Ситуація із затриманням(викраденням) у Києві російськогоопозиціонера Леоніда Развозжаєвасвідчить про повну безконтрольність ісвавілля силових структур.


Яких саме - українських,російських, чи силовиків обох країн, цеще маємо вияснити. Поки що немає повноїі достовірної інформації для остаточноговисновку.


Але навіть обмеженанаявна інформація у ЗМІ свідчить, щоситуація навколо Развозжаєва єекстраординарною і вкрай небезпечноюяк прецедент.


Протиріччя і неправдивістьріжуть око навіть у повідомленніросійського агентства Интерфакс.


З одного боку, вказується,що Развозжаєв «был задержан в Киеве»,а ким саме його було затримано і як вінпотім потрапив до Москви - не повідомляється.При тому, українські правоохоронці відучасті у затримці Леоніда Развозжаєвавідхрещуються.


З іншого боку,стверджується, нібито у Москві опозиціонер«сам явился в Главное следственноеуправление СК РФ» і написав десятьсторінок показів, у яких він зізнаєтьсяу скоєнні злочину, до того ж нібито зафінансової підтримки високого посадовцяіз Грузії (останній одразу ж це заперечує).


В тому ж повідомленніагентства Интерфакс вказано, що Развозжаєввстиг викрикнути й повідомити журналістам,що його «выкрали на Украине» й «пыталидвое суток».

І все це неподобство,очевидне порушення законів і прав людинивідбувається на наших з Вами очах!


У якій державі ми з Вамиживемо?! Кого викрадуть наступним і ушпигунстві в інтересах якої державівін (чи вона) потім зізнається у підвалахнепідконтрольних ні суспільству, ніпарламенту силовиків?


Насамперед, звертаюсядо тих 30+ відсотків людей, які 28 жовтняможуть відсидітися вдома і не піти навибори. Про себе подбайте, про своїхрідних і близьких!


За кого-завгодноголосуйте, за «Батьківщину», «Свободу»чи за УДАР, але - ідіть на дільниці іголосуйте! Бо якщо Росією правлятьсиловики, то Україною - силовики разоміз бандитами, в тому ще більша небезпека,для кожного з нас!


Анатолій ГРИЦЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини