MENU

Запущен проект «Янукович forever» - Гриценко

593 1


Сьогодні стало відомо,що у місті Каневі вночі було здійсненонапад на місцевий архів і знищено(пошкоджено) виборчі бюлетені, якізасвідчують незаперечну перемогуопозиціонера Леоніда Даценка надБогданом Губським.

Нагадаю, згіднонового виборчого Закону, бюлетенівіднесені до документів суворої звітності- і вони мають зберігатися у державномуархіві протягом 5 років.


Це дає змогу несьогодні, так завтра притягтифальсифікаторів до кримінальноївідповідальності - аби вони посиділиза гратами 6 років, з урахуванням тяжкостізлочину. 

Щоб Україна назавждизабула про тему фальсифікацій на виборах,як її вже давно забули Литва, Болгаріячи Польща.

Ось чому цей нібитолокальний злочин у Каневі може статипрецедентом - з вкрай небезпечниминаслідками для всієї країни.

«Канівськийпрецедент» показує, що проект«Янукович-forever» може бути реалізовано«Беркутом», продажними судами ізлочинцями, під прикриттям силовиків,уже в першому ж турі президентськихвиборів - навіть якщо за даними «мокрих»протоколів Янукович опиниться надесятому місці.

Після оприлюдненняцієї інформації, як депутат, я одразу жнаправив письмове звернення Генеральномупрокурору Віктору Пшонці - з вимогоюневідкладно розслідувати злочин іпритягти винних до відповідальності.

Особливихнадій на рішучі дії ГПУ немає, але йінших, дієвих, важелів впливу в опозиціїзараз теж немає. Принаймні, Генпрокурормною письмово попереджений про цейнебезпечний прецедент, і він маєусвідомити міру власної відповідальностіперед Законом. 

Бо якщо правоохоронніоргани не розслідують цей злочин і судне посадить злочинців за грати натривалий термін, тоді про зміну владив Україні мирним шляхом, шляхом виборів- нам усім треба забути.

Анатолій ГРИЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини