MENU

Партия регионов планирует сорвать выборы в 213-м избирательном округе

720 0

Прес-служба і виборчийштаб єдиного кандидата Об’єднаноїопозиції «Батьківщина» в 213-му в/оотримали інформацію, що в ніч на 21 жовтнябуло проведено серію таємних нарад ізчленами, головами, секретарями дільничнихвиборчих комісій, що потрапили туди заквотами Партії регіонів, Валерія Борисовата низки «технічних» партій – таємнихсателітів владної партії. На цихнарадах-змовах провладним членам,секретарям, головам виборчих комісійвіддано наказ – у разі перемоги надільниці опозиційних сил, не підписуватипротоколи про результати підрахункуголосів. У разі невиконання наказу«неслухняним» не виплатять гроші зароботу в комісіях.


Така поведінкаПартії регіонів, керівництво якої робитьміжнародні заяви про зацікавленість удемократичних і справедливих виборах,ставить під загрозу сам факт парламентськихвиборів в Україні. Інструктори-контролериПР на згаданих таємних нарадах неприховували, що метою непідписанняпротоколів є зрив виборів, провокаціягромадських заворушень з наступнимвведенням президентом надзвичайногостану в Україні.


 Прес-служба і виборчийштаб Володимира Яворівського звертаютьсядо законослухняних і добропоряднихгромадян, котрі волею випадку, з примусучи за «рознарядкою» ПР стали членами,секретарями, головами ДВК:


Шановні співгромадяни.Вас змушують порушувати Закон України.Відповідати за це порушення будете виособисто, а про тих, хто змусив васпереступити через закон і волюспівгромадян, ніхто навіть не згадає.Не наражайте себе на ганьбу і кримінальнувідповідальність. Імена тих, хто зажменю гривень продав свободу своїхспівгромадян, після неминучої перемогидемократії в Україні, будуть вивішеніна всеукраїнську Дошку ганьби в Інтернеті.Назавжди. Про цю зраду громадянськогообов’язку будуть знати ваші рідні,друзі, нащадки. Подумайте про це. Будьтестійкими перед дрібною спокусою,залякуванням бандитів у владі. Вонисамі бояться!

Володимир ЯВОРІВСЬКИЙ  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини