MENU

Пенсионеры заплатят за кандидатскую помощь собственными пенсиями - Бригинец

510 0

Виборцям,що отримали матеріальну допомогу відкандидата в народні депутати, зменшатьпенсії на суму 517 грн. щомісячно. Такілисти отримали громадяни Оболоні.


Про це мені розповілимешканці Оболонського району під часзустрічі з виборцями.


Горе-політики, роздаючиналіво і направо допомогу перед виборами,думають лише про їх результати. Алекожен громадянин має думати далі ніждо 28 жовтня 2012 року. 


Взагалі-то, кожен чеснийгромадянин, отримавши відповіднуматеріальну допомогу, має задекларуватиїї в Податковій інспекції. Відтак, цікошти будуть оподатковані. А значитьматеріальний стан, приміром, пенсіонераюридично зміниться.


Саме на це звертає увагуПенсійний фонд України в листах, якіотримали жителі Оболоні. В ньому прямовказується, що фінансові подарунки відкандидатів в народні депутати, в томучислі і від В. Столара, який названий влисті, мають бути відповідним чиномоподатковані. Але, оподаткувавши цігроші, може статися так, що отримана відкандидата матеріальна допомога виявитьсяменшою, ніж вичитані за це пільги, яків результаті цього будуть втрачені.Тому кожна людина має усвідомлювати,що беручи гроші від кандидата, вона нелише наносити шкоду Україні, але й змінюєособисте матеріальне становище і частоне на свою користь. 


Я звернувся до Податковоїінспекції і Міністерства соціальноїполітики публічно пояснити громадянам,що гроші, отримані у вигляді подарунків,мають бути задекларовані та оподатковані.Так до Прокуратуру з вимогою відреагуватина бездіяльність відповідних службщодо викладеної в листі інформації.

 


Фотонадане жителькою Оболоні.

Олександр БРИГИНЕЦЬ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини