MENU

Представителей ОПОРЫ отказываются регистрировать как официальных наблюдателей

492 0

«Сьогоднічлен ОВК №95 (з центром у м. ІрпіньКиївської області) повідомив про те, щоподання Громадської мережі ОПОРА прореєстрацію офіційного спостерігача наданому окрузі було відхилено», -об этом сообщается на странице Гражданскойсети ОПОРА на странице в Facebook.


«Причиноювідмови є те, що особа, яка має довіреністьвід керівника ОПОРИ, разом з поданнямзалишив членам ОВК копію доручення, ане оригінал.  Хоча спершу довіренаособа пред’явила оригінал документу.


Стаття 78Закону України «Про вибори народнихдепутатів» не передбачає обов’язкунадавати довіреність, незалежно відтого, оригінал це чи копія.


Вже буливипадки, коли Центральна виборча комісіяскасовувала постанови ОВК щодо відмовив реєстрації. Проте наразі залишаєтьсянедостатньо часу для подібної процедури.


Наразіуповноважена особа Громадської мережіОПОРА перебуває в ОВК і очікує постановупро відмову, яку має написати секретаркомісії. Телефоном координатору виборчихпрограм Ользі Айвазовській секретарне змогла обґрунтувати причину відмови.На звістку про те, що представники ОПОРИ,заручившись підтримкою тележурналістів,найближчим часом приїдуть в Ірпінь,секретар відреагувала дивно: «Я сьогоднігарно виглядаю».

 

Станом на18-ту годину Громадянська мережа отрималапостанову ОВ№9.

 


Цевже не вперше, коли ОПОРІ члени ОВКнамагаються перешкодити в реєстраціїспостерігачів. Сьогодні ОПОРАзвертатиметься до суду для оскарженнявищезазначеної постанови», - пишет ОПОРА.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини