MENU

Перемога або смерть - Тетяна Чорновол

1560 1

 


Панове галичани-українці,може я скажу щось не дуже приємне, алетаке що мушу сказати.

Ці вибори –остання можливість для нас викинутибанду і врятувати Україну. Якщо схибимо,у понеділок прокинемося у тоталітарнійдержаві – провінції Росії!

Мигаличани дуже любимо боліти за Українуі доводити всім, хто з нас більшийукраїнець. Ми також не пасемо задніх,як треба ділити чуже майно. А як доходитьдо конкретного діла – то галичани сидятьпо хатах!

А потім ви ще дивуєтесь,що вас сприймають як безформну біомасу.Кожен хто не проявляє своєї громадянськоїпозиції сам себе перетворює на бидло.Це гірка правда, але так є. Вчора типростив їм регіональну мову і російськийфлот, сьогодні не прийшов на вибори, азавтра вони заберуть у тебе останнє.Якщо ти дозволяєш їм ставитися до себеяк до бидла – ти і є бидло! Тупе і рогатеніщо. Вони ґвалтують Україну – значитьі тебе, а ти ніби отримуєш від цьогозадоволення!

Часом у мене простоопускаються руки. Чесно кажу. Ніби цемені одній треба. Я надриваю спину, япрацюю як проклята, мене обливаютьфарбою, мене шматують, нападають, б'ють,погрожують фізичним знищенням. А українцінапівлежать на дивані і з висоти свогопорожнього его дивляться по телевізорунескінченний політичний серіал... Умовнаопозиція "бореться" з бандитськоювладою! Тьфу їм усім у морди!

Можегоді?! Може варто хоч раз у житті зробитиСПРАВЖНІЙ ВЧИНОК???!!!

Я, ТетянаЧорновол оголошую повну мобілізаціюелекторату.

Перше що треба зробити,це підняти свою задницю з дивана і прийтина виборчу дільницю. Це ОБОВ'ЯЗКОВОтреба зробити всім. Попереджаю – у моїхспостерігачів будуть списки тих хто неприйшов на вибори. Ми це контролюємо!Потім не кажіть що не попереджала.

Друге.Не зважаємо на те що у день виборів неможна агітувати. Всі бачили скількиразів влада у компанії проти менепорушувала закон. Тому і ми можемодозволити собі маленьке порушення.КОЖНОМУ на окрузі у день виборів требанагадати що голосувати треба за ТетянуЧорновол. Тим більше, влада на це вже невстигне зреагувати. Як народний депутатя убезпечу кожного, хто мені допоможевід відповідальності.

По-третє, і якажу це з повною відповідальністю –миттєво реагуйте на будь-яку протидіюнашим агітаторам, вплоть до застосуванняфізичної сили. Ми просто мусимо вирватицю перемогу – кулаками, ліктями, зубами.Я не дам їм спокою ніколи і ви недавайте!

Можливо, це наш останнійшанс перемогти злочинний режим і викинутибанду. Якщо ми не згрупуємось і необ'єднаємося, вони розмажуть кожногоіз нас по одному – як собаче гівно у якенеобережно вступили.

МАЄМО НЕСХИБИТИ! УКРАЇНЦІ – ДО БОЮ!!!

 

Тетяна Чорновол


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини