MENU

На Житомирщине кандидата от ВО «Свобода» милиционер выгнал с избирательного участка

535 0

 


На виборчій дільниці№ 180194, що в Новій Боровій Володарськ-Волинськогорайону Житомирщини, станом на 8.30відбувалися порушення виборчогозаконодавства. Члени ДВК, стоячи надскриньками для голосування із записниками,висмикували з рук виборців бюлетенідля голосування для ніби убезпеченняпошкодження скриньок, а самі при цьомущось занотовували до записників. Об этом сообщает на странице в Фейсбуке Житомир Инфо. 


На зауваження кандидатав депутати від ВО «Свобода» ЮріяГрадовського щодо грубого порушення,заступник голови комісії викликаламіліціонера. Старший лейтенант Корнійчукприбув з невстановленою особою увійськовій формі. Міліціянт з невідомимчоловіком взялися грубо смикати кандидатаза одяг, вимагаючи покинути дільницю.Член комісії Химич у приміщенні ДВКпроводила антиагітацію проти ВО«Свобода».


Кандидат у депутатиЮрій Градовський звернувся з заявою дорайвідділку міліції з вимогою негайногоприпинення міліцейського свавілля таперешкоджання вільному волевиявленню.Також була повідомлена ОВК 66 виборчогоокругу. Порушення вдалося припинити.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини