MENU

Таких «бомжатских» выборов давно не было — член избирательной комиссии

647 1

   

  

Копируюрассказ одной членкини комиссии. сфорума киевгарден.


Ятільки з дільниці... Без сльоз нічого неможу сказати: ПР програли, але вони цьогоніколи і нікому не подарують. Комісіястворена так - ніхто нічого не знає, всімолоді і не відповідальні (члени ніколидо того не були у комісії - спеціальнотак підібрано 


)... одинголова віддувався за всіх молодийзелений. Сидить розбирається як щопотрібно робити. Спостерігачів питає,нема кого спитати. Десять раз протоколипереписували, комісія після підрахункув мить розбіглася, бо спати хочеться,так і кинули ті бюлетні посереддільниці... 


Порушеннябули, але голова їх старанно виправляв...Тому їх не фіксували. 


Сиділи зголовою, поки він не видав копії протоколівз мокрими печатками для паралельногопідрахунку. НЕ встигли відправити вОВК, як з паралельної дільниці головаїде назад у Хотів, везе бюлетні назад,бо вони там не встигають прийняти. ВИЦЕ ЧУЄТЕ? 4 години одну комісію тримають- мабуть переклеюють результати іпереписують протоколи, бо були з пустимисторінками.


Привідправці бюлетнів на паралельнійдільниці два буси блокували проїзд...наших спостерігачів теж перестрічаютьі допитуть чи не мають копій. 


БЮлетнілишили на міліцію у кімнаті. У час дняпоїдемо пересвідчитися чи пломби намісці. 


Таких бомжатних виборівдаавно не було - інформаційні стенди водному екземплярі і висят в кімнатіДВК, потім у них же запаковували бюлетні,бо ніяких спеціальних конвертів, мішків,кульочків немає, запасне світло - свічки.Це просто жах - якщо на смітнику будетезнаходити мішки від будівельногогіпермаркету, то можете сміло нести їхсуду(штабу) там будуть наші бюлетні... івже не важливо хто як проголосував.


На нашійдільниці така пропорція УДАР:БАТЬКІВЩИНА:СВОБОДА:РЕГІОНИ:КПУ- 290:274:201:215:44 


Ось такми потрохи перетворюємося з демократичноїкраїни в тоталітарну

 Наталья ПОДЛЕСНАЯ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини