MENU

11 октября у Януковича не останется ни одного черного хода - Турчинов

2577 0

Спеша закрыть заседание и лишив Тимошенко последнего слова, Киреев объявил перерыв до 11 октября. Заявленная дата может быть изменена в любую минуту, потому что от этой банды можно ожидать любой провокации. Они могут попытаться вынести приговор и днем ​​и ночью, поэтому мы должны быть бдительными и готовыми к тому, чтобы защищать демократию в Украине.

Об этом сообщает первый заместитель председателя ВО «Батьківщина»  Александр Турчинов на странице в Facebook.

«Сьогодні знову, як і в вівторок, «Беркут» і автозаки не змогли пройти через патріотично налаштованих людей, які готові були лягати під колеса, які сіли на тротуар, щоб не  дати вивезти Тимошенко із суду. Озброєні міліціонери не змогли прорвати кордон патріотів і змушені були вивезти нашого лідера приховано, через чорний хід.

У вівторок вони труїли людей сльозогінним газом, а сьогодні багато людей прийшло вже в протигазах, готові відбивати і газову атаку. Знаєте, коли люди так єднаються, коли вони показують, що в їх очах немає страху, що в їх серцях немає страху, відступає і «Беркут» і міліція. Сподіваюсь, що 11 жовтня буде стільки людей, що у них не залишиться жодного чорного ходу».

Ранее Турчинов заявил, что никакой забор или «Беркут» кнопкодавов и «тушек» не спасёт.

 UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини