MENU

«Ми вжарили хунту Януковича в столиці, в усіх округах!» - Зорян Шкиряк

1068 0

  

Знову безсонна ніч...Щойно зйшов у хату. 215 та 223-й... Ганебніфальсифікації, зграї герегенсько-пилипишинськихкримінальних гопників, провокації,підкуп членів комісій, бійки. Але нічого,встояли, все це не даремно. Наш побратим,свободівець Андрій Іллєнко став народнимдепутатом України!!!!! Він переміг самупані-мера, господарку епіцентрів,олігарха Герегу. Ура!!! 

Щироввітаємо тебе, брате! Ти довів, що силадуху, віра, правда і патріотизм перемагаютьбудь-яке бабло. Ми це зробили і це великаперемога!!! 

Залишається ЮраЛевченко. Був у нього до 7.30 ранку. Вінпереконливо переміг «господаря» району Пилипишина, на 1000 голосів. Але комісіякуплена, налаштовані вкрай вороже іагресивно, тому там дуже важко. Фальшуютьпрактично відкрито. Втім, запевняю,будемо стояти до кінця, перемогу ніхтоне віддасть. Якщо буде потреба встановимопід ОВК-223 круглодобовий пікет, фальшуванняне прйдуть. Хто має змогу підходьте, хочна кілька годин підтримайте Юру. 

Мивжарили хунту януковича в столиці, вусіх округах, це доведений факт. Киянам- респект!!! Дуже скоро кримінальнуокупацію Києва буде зупинено остаточно! 


Київ - місто без пр іїхніх прихвостнів! 


Разом-Сила! СлаваУкраїні!!!!

 

Зорян ШКИРЯК 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини