MENU

Неадекватные члены ОВК №94 признали недействительными около 30 тысяч голосов избирателей

943 1


ОВК 94 в порушення усіхпроцедур, без обговорення і навітьголосування в неділю зранку склалапідсумковий протокол, в який вписалаперемогу Тетяни Засухи, хоча на цьомуокрузі з відривом у майже 10 тисяч голосівпереміг представник «Батьківщини»Віктор Романюк.

 

Про це повідомляє на сторінці в Фейсбуці пресс-служба ОО "Батьківщина".

Члени комісії безпроведення розгляду, без прийняттяскарг, без голосування визнала недійснимголосування на 27 дільницях округу. Такимчином було скасовано волевиявлення близько 30 тисяч жителівобласті.


Всю ніч тривало протистояння.Стримати незаконні дії членів комісіїнамагалися представники громади танародні депутати від опозиції.

НаОВК прийшла сама Засуха, яка вказувалачленам комісії, що їм робити.

ОВКтак і не змогла прийняти в належномупорядку рішення і без голосування склалапротокол, в який вписала переможцемЗасуху.

Об’єднана опозиція заявляє:те, що сталося на 94-му окрузі та відбуваєтьсяпо всіх округах, де перемагає опозиція,- це не вибори - це призначення кандидатіввід влади себе народними депутатами. В30 тисяч українців просто вкрали правоголосу, який вони віддали не тільки закандидата по мажоритарному округу, алей за партії. Всі, причетні до цієї афери,обов’язково понесуть відповідальність.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини