MENU

Обуховская ночь: преступление и его лица. ФОТО

2116 5

 

У ніч з 3 на 4 листопада12 членів Окружної виборчої комісії у94 окрузі (центр у м. Обухів, Київськаобласть) витерли ноги об Закон таКонституцію, наплювали на мораль, присягута здоровий глузд, призначивши переможцемвиборів в одномандатному окрузі людину,котра з тріском програла опозиційномукандидатові.


Я дозволю собі непогодитись із висновками спостерігачів,про які зазначив Анатолій Гриценко: "ВОбухові виборів не було". Якразнавпаки, в Обухові вибори були і людизробили свій рішучий вибір, віддавшимайже кожен другий голос опозиційномукандидатові Віктору Романюку. А от те,що відбувалось протягом цього тижня і,особливо, протягом цієї ночі в приміщенніОВК 94 округу, насправді не має жодноговідношення до виборчого процесу.


Я та мої численнісоратники, які були там всю останню ніч,стали свідками зухвалого та цинічногозлочину: 12 членів комісії фактичнопозбавили виборчого права 30 тисячукраїнців, які наївно прийшли 28 жовтняна дільниці та незрозуміло навіщопроголосували.


30 тисяч голосів – цезагальна кількість виборців, які у деньвиборів щиро сподівались скористатисьгарантованим конституцією правомпроголосувати за те, якою повинна бутивлада. 30 тисяч голосів – це понад третинавиборців на окрузі, яким Тетяна Засухата її окружкомівська челядь нахабноплюнули в обличчя та продемонстрували,що ці люди ніхто і їх голос нічого незначить.


Під крики ганьба тапопри попередження про кримінальнувідповідальність за фальшуваннярезультатів виборів, порушуючи усімислимі процедурні вимоги щодо роботиОВК, єдиним гамузом, без додатковогорозгляду, 12 "засухівців" одниммахом визнали недійсним голосуванняна 28 дільницях округу.


Результат цього дійства:кандидат від Об'єднаної опозиції ВікторРоманюк, який за протоколами з мокримипечатками вщент, із перевагою у 10 тисячголосів, розгромив провладну ТетянуЗасуху, за рішенням ОВК поступаєтьсяЗасусі на1 тисячу голосів. Про більшдетальні підрахунки читайте тут.


Ці люди зганьбиликраїну, Конституцію, Закон, зганьбиликожного з нас та самих себе. В якийсьмомент від огиди, яка висіла в повітрідо них та їх вчинків, мені стало нестерпнодихати одним повітрям з ними. Те ж самебуло і з усіма присутніми, хто усвідомлював,що відбувається. Вони ховали погляд,вони закривали обличчя від камер, деякіз них навіть криво посміхались, алекожен з них боявся. Боялись, бо розуміли,що коять злочин, і нестерпний сморідвід їхнього страху довершував їхнєпадіння.


Я хочу, аби ви побачилиїхні обличчя, зазирнули в їхні очі і...запам'ятали.


Вони відповідатимуть!А правда неодмінно ПЕРЕМОЖЕ!


 


1. Голова комісії –Мартинюк В'ячеслав Юрійович (від фракціїНародної Партії у Верховній Раді України)




2. Секретар комісії –Блануца Андрій Васильович (відВсеукраїнської політичної партії"БРАТСТВО")




3. Член комісії –Алексеєнко Тамара Володимирівна (відУкраїнської партії "Зелена планета")




4. Член комісії – БерезінаЛюбов Юріївна (від партії Всеукраїнськеполітичне об'єднання "Єдина Родина")




5. Член комісії –Коваленко Наталія Миколаївна (від Партії"Руський блок")




6. Член комісії – КулєшоваОлена Сергіївна (від Ліберальної партіїУкраїни)




7. Член комісії – ЛукіяновВіталій Олександрович (від Політичноїпартії "Союз анархістів України")




8. Член комісії –Матковський Віктор Валентинович (відфракції Партії регіонів)



 

9. Член комісії – СеменецьОлександр Іванович (від фракціїКомуністичної партії України)


 


10. Член комісії – ЮсовСвятослав Леонідович (від Політичноїпартії "Руська Єдність")




11. Член комісії –Чефранов Андрій Борисович (від Політичноїпартії України "РУСЬ ЄДИНА")

 



12. Член комісії –Цаплієнко Олег Ігорович (від Політичноїпартії "Народно-трудовий союз України")


Кожен з них повиненпонести окрім кримінальної відповідальності,ще і моральну відповідальність передкожним із нас.


Закликаю представниківусіх опозиційних сил та всіх небайдужихгромадян на мітинг протесту протифальсифікацій на виборах. Він розпочнетьсяв понеділок біля будівлі ЦВК. Збір о10.00 на бульварі Лесі Українки, 1.

 

Андрій Пишний


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини