MENU

«Мы не можем отдать власть, потому что нас убьют» - «регионалы» о выборах-2012

1362 1


Владазараз на підйомі. Їй здається, що всі їїполіттехнологічні, силові прийоми,маніпуляції є успішними. Таку думкуу новомуномері журналу «Країна» висловиввіце-ректор Українського католицькогоуніверситету у Львові, учасник ініціативноїгрупи «Першого грудня» МирославМаринович.


«Усібеззаконня, з її точки зору, є нормальними,і саме так треба діяти. Влада далі гнутимецю лінію. Вибори не спонукатимуть допереосмислення. Мені передали фразуодного з «регіоналів»: «Мы не можемотдать власть, потому что нас убьют». Уних таке завдання — не віддати владуза будь-яку ціну», — зауважив він.


За словами МирославаМариновича, опозиція прийняла тупарадигму, в якій існує влада: важливокраще виглядати, ніж бути кращиминасправді.


«Тому найважливіші дляних — технологічні прийоми. Ніхто недбає про програми, про кадри, проспроможність партії знайти розгадкудля майбутнього країни. Повторюютьсязручні, обтічні, милозвучні гасла, заякими не стоїть реальна програмаукраїнського прориву», — підкресливвін.


Учасник ініціативноїгрупи наголосив, що суспільствопродемонструвало готовністьпідлаштовуватися до всього.


«Деякі речі простоприголомшують. Скільки потрібноГолодоморів, щоб Україна усвідомиланебезпеку комунізму? Загалом влада,опозиція та суспільство готові інерційнокотитися в тому самому напрямку», —зазначив він.

Володимир ЩЕРБИНА



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини