MENU

Чикагская команда Обамы и донецкая бригада Януковича - две большие разницы

485 0

Нещодавно Боря Хюндай, він же Борис Колесников, відповідаючи на закиди про нашестя «донецьких» у владі в Україні порівняв це з формуванням Обамою «чикагської» команди.

 По-перше, хотілося б почути від Колесникова весь список відомих йому чикагських, яких взяв із собою Обама, аби порівняти їхню кількість з «донецькими» пацанами в Україні. Навряд чи це співвідношення у відсотках буде співмірне з наявною «донбасизацією» країни.


По-друге, Обама не призначає, приміром, у Філадельфію чи, скажімо, Каліфорнію й інші штати чикагських прокурорів, так само як не ставить їх на чолі силових підрозділів чи будь-яких штатівських установ. В США обходиться без інституту» чикагських смотрящіх» у штатах, на відміну від «донецьких смотрящіх» в українських регіонах.

По-третє, прихід Обами до влади не супроводжується скупкою «чикагськими» великого і малого бізнесу, в тому числі шляхом шантажу, здирництва та погроз фізичної розправи.

По-четверте, Обама не здійснює чикагський диктат у політичній сфері, налаштовуючи країну на «чикагський» лад.

По-п'яте, американський президент не репресує своїх опонентів і не кидає їх за грати, усуваючи головних конкурентів, як це має місце в Україні за правління донецьких, і не фальсифікує народне волевиявлення на виборах, аби утриматись при владі, що заповзято, цинічно і брутально чинить донецький клан використовуючи для цього «Беркут» та суди.

Отже «чикагські» Обами і «донецькі» Януковича - це дві великі різниці, а тому  порівнювати їх безпідставно і недоречно. До того ж, це порявняння абсолютно не на користь проФФесора-рецидивіста.

Олексій МАЗУР

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини