MENU

Коррупция в действии. Клюев принимает указания по SMS

779 0

  

Вчора ВРприйняла законопроектN9241(http://kommersant.ua/doc/2061619),яким піднімаються ставки ввізного митана деякі товарні групи. На цьому фотозробленому ще до голосування, праворучв руці депутата ПРСергія Клюєва смартфонна екрані которого sms від якогось Дьякона, в котрому в дуже вільній формі жонглюютьсяформулювання що-до змістовної частини,а депутат ПР, Віталій Хомутиник, якийподавав цей законопроект на голосування,переписує цифри із sms`ки в тілозаконопроекту.

Фото змістовнопередає всю суть українськогопарламентаризму, ким є народні депутати,і наскільки їх розумові здібності,придатні для законотворчої діяльності.

PS:дякую KristinaBerdinskich яка розкрила зміст цієє sms!


«насправді Влад нетільки сфоткав смс Клюєва, але і зафіксувавлобізм у дії. бо кремній використовуєтьсядля виготовлення сонячних батарей, ами знаємо, що родина Клюєвих не байдужадо цього бізнесу. «2. Кремний солнечногокачества (т. н. «солнечный кремний») —кремний с содержанием кремния свыше99,99 % по весу, со средними значениямивремени жизни неравновесных носителейи удельного электросопротивления (до25мкс и до 10 Ом.см), используемый дляпроизводства фотоэлектрическихпреобразователей (солнечных батарей)».і саме на кремній пропонують знизитиставку».

Україна. Київ. ЗасіданняВерховної Ради України. 06.11.2012.

  

Содель Влад 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини