MENU

Результат ВО «Свободы» не мог быть другим в украинской стране с антиукраинской властью - блогер

613 5


О, вже який день післявиборів українська інтернет-спільнотане може оговтатися від несподівановисокого результату ВО «Свобода» нацих виборах. Причому діапазон емоцій -від щирого «Слава Україні, нарешті УПАв Києві» до «Які ідіоти за них голосували».Між цими емоційними крайнощами - сичання,гарчання, шипіння, скавучання,роздратування, розчарування, шок,заворожіння, цікавість, захоплення,сподівання тощо. 


Он вже і на УП аж двістатті з'явилися. І автор однієї звинувачуєу такому результаті не лише Свободу,але перш за все українських виборців.При цьому запевняє про свою ліберальністьі толерантність.


Шановні, результат Свободи не міг бути інакшим в українськійдержаві з антиукраїнською владою ібайдужим до всього суспільством (в своїйосновній масі).


Та я не про це. Невстигла ВО «Свобода» зайти в парламент,як її представників звинувачують у всіхсмертних гріхах і виливають на них літрикритики. При чому роблять це ті, хтозаявляє про свої ліберальні ілюдиноцентриські погляди. То як же жспіввідносяться ваші переконання ізвашими діями (дописами в інтернеті) ???Ви заявляєте про «риторику ненависті»з боку «Свободи», а у відповідь - робитете саме. А як же ж любов до людини яктакої, навіть якщо вона не сповідує вашіполітичні погляди чи переконання?


Своїм постом хочуспонукати вас замислитися - не лише надпричинами високого результату «Свободи»,а й над власною поведінкою і її причинами.Аргументи на кшталт дитячого садка -«він перший почав» чи «дурак-сам дурак»не приймаються.

Elina Shyshkina 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини