MENU

«Диктатор Янукович - главный фальсификатор выборов» — Шкиряк

1010 2

Диктатор янукович - головний фальсифікатор виборів - 2012!!! Він є ідейним надхненником і організатором масових фальшувань, що відбулися під час підрахунку голосів. Саме він відповідальний за жорстокі бандитські напади, за беркутівський бєспрєдєл, за тотальне порушення Конституції та законів України, за ганебні незаконні рішення судів і т.д.

Саме з його благословіння бритоголові гопники і мєнти били людей, саме він дав команду «комісіям» нахабно красти голоси українців які підтримали опопзицію і сказали «fack» кримінально-окупаційній хунті.

Цим антидержавним свавіллям і злочинними діями узурпатор хоче забеспечити собі вічне панування і назавжди встановити диктатуру мафії в Україні.

Якщо зараз профукаємо перемогу «Батьківщини», «Свободи» і УДАРу на мажоритарці, якщо «проковтнемо» «рішення» продажних судів, якщо здамо хоч одного нашого кандидата-переможця - гріш нам ціна!

Маємо відстояти всіх до одного: Левченка, Ляпіну, Романюка, Булатецького, Карнацького, Марченка і т.д., усіх!

Не можна визнавати жоден сфальсифікований результат, жодне рішення їхніх ганебних судів. Опозиція перемогла! Крапка! Потрібний чіткий план дій на найближчий час, враховуючи дедлайн. Скільки можна «ковтати слюні»?

Українці чекають від нас справжньої реакції на захист результатів волевиявлення! Боротьба має тривати до перемоги!

Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини