MENU

Украинцы находятся сразу в трёх рабствах

484 0


Кожен із нас знає, щочиновники розкрадають нашу рідну землю,при чому роблять це колосальними темпамиось вже добрий десяток років. Всі ми проце знаємо і розводимо руками, говорячи«А що ж тут зробиш. Така система, такавлада». І знову несемо хабара чиновникуза свою ж землю, якщо є що нести, або«запиваємо водою» цю «нездійсненну»мрію. Чому так? І коли припинять розкрадатиукраїнську землю?


На моєпереконання ми перебуваємо відразу утрьох рабствах:

  • СОЦІАЛЬНОМУ – залежність від того, які пенсії і соціальні виплати виплюне у свій народ влада, хоча Законодавством України передбачені пристойні умови. У соціальне рабство входить податковий гніт. Наші непомірні податки - породжують низькі зарплати і відповідно малі відрахування в Пенсійний фонд. Всі гроші у тіні. І підприємництво не розвивається і соціальні виплати знижуються;

  • КОМУНАЛЬНОМУ – тарифи, які нічим не обґрунтовані та знищують нас і збагачують владу;

     

  • ЗЕМЕЛЬНОМУ – відсутність можливості отримати свою законну землю та забезпечити себе відразу і житлом, і продуктами харчування, і відпочинком.

Всі ці пункти забезпечуютьвладі наявність голодного і тупіючоговід голоду народу. А таким народом легкокерувати. Підгодував трохи і влада вжей не така злочинна.


Що робити? Потрібнасоціальна, комунальна та земельнареволюція одночасно. Тільки це змуситьвладу хоч краплину поважати свій народ,а в кращому випадку ще й служити йому.


Для таких революційпотрібні каталізатори. Це правозахисникита політики, які будуть піднімати людейна захист своїх прав і допомагати їмвиборювати їх. На політиків надій небагато, тому залишаються правозахисники.

 

Юрій Кравець



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини