MENU

Обама побив усі рекорди Facebook

420 0

Допис  переобраного президента США Барака Обами у Facebook за 7 листопада зібрав рекордну кількість лайків, пише novosti_o, інформує UAINFO.org

Як свідчать дані офіційної сторінки Обами у Facebook, наразі понад 4,4 млн користувачів найпопулярнішої соціальної мережі у світі "лайкнули" пост політика, в якому він написав "Four more years", прикріпивши до статусу фото разом із дружиною.

 Крім того, дописом Обами поділилося понад 581 тисяч користувачів. При цьому повідомлення зібрало майже 213 тисяч коментарів.

Загалом Обама має понад 33 млн підписників у Facebook. 

Нагадаємо, що повідомлення переобраного президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами у сервісі мікроблогів Twitter, в якому він повідомив про свою перемогу, набрало рекордну кількість ретвітів. Через п'ять годин публікації, повідомлення президента перепостили понад півмільйона користувачів однієї з найбільших соціальних мереж у світі.

Як повідомлялося, під час президентських виборів у США Барак Обама переміг свого опонента Мітта Ромні. Про свою перемогу президент написав у Twitter, подякувавши всім, хто за нього голосував: "Ще чотири роки. Це все завдяки вам! Дякую!".

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube 

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини